Dokusåpa.

Tjo.


På senaste tiden har jag börjat följa massor av dokusåpor på tv. Vet ju att det är rätt ute att se på sånt nu förtiden men jag har fastnat i träsket igen. För några år sen följde jag Big Brother slaviskt! Spelade in varje avsnitt på det hyperbra mediet vhs. Så i någon kartong i mitt underbara hem ligger det över hundra timmar big brother avsnitt från säsong 1 eller 2. Kanske skulle vara nått att plöja igenom igen


Så nu funderar jag på om man inte skulle anmäla sig till någon av dessa. Kan vara kul med lite omväxling i vardagen.

Tänkte jag skulle ha en tävling om vilken ni tycker jag ska köra på? Motivera gärna varför. Här kommer de nominerad och mina motiveringar varför det skulle vara kul:

1. Biggest Loser: Är väl alltid kul att gå ner i vikt. Tyvärr väger jag väl inte över 100 kg men skulle vara kul. Gillar ju att träna eller kanske inte.

2. Paradise Hotel: Sola och bada och dricka sprit och ljuga. Perfekt för mig alltså! Dock är väl inte min bag av folk att hänga med.

3. Idol 2011: Det skulle ju vara nått. Är ju sjukt bra på att hoppas och dansa på scen. Men vet inte om de vill ha med en falsk sjungande coverbandsbasist ifört skinnjacka och gayhatt!

4. Big Brother: Såpornas rolls royce! Fan så skönt att INTE behöva prata med någon annan än de losers som är i huset. Inte någon mobil inte nått internet och inge jobb!


Kommentarer
Postat av: Angeline

Om du är med i Big Brother lovar jag att spela in avsnitten.

2010-11-23 @ 18:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback